ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ



Καλημέρα σας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως τα κατηχητικά των αγοριών (του κ. Παναγιώτη και του κ. Χάρη μόνο) θα γίνονται άλλες ώρες του Σαββάτου. Θα γίνονται στις 10:45 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.


Αυτό συμβαίνει δυστυχώς διότι θα γίνονται οι ενοριακοί αγώνες ποδοσφαίρου στην 1:00 το μεσημέρι, ενώ εμείς είχαμε μάθημα εκείνη την ώρα.
Έτσι, λοιπόν, για να μην χάνει κανένα παιδί το κατηχητικό μάθημα έπρεπε να κάνει ο κ. Χάρης νωρίτερα το μάθημά του στα παιδιά και να φύγει. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μαζί και με τα άλλα παιδιά, γιατί υπάρχουν παιδιά στην ομάδα και από το τμήμα του κ. Χάρη, αλλά και από του κ. Παναγιώτη, ώστε να φεύγουν την ίδια ώρα για τον αγώνα.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει με τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες των παιδιών και ειδικά μέσα στην χρονιά, αλλά δυστηχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή. Συνήθως τα κατηχητικά σε άλλες ενορίες είναι την Κυριακή, επομένως θα ήταν η μόνη επιλογή να γίνουν Σάββατα οι ενοριακοί αγώνες αφού θα βόλευε τα περισσότερα κατηχητικά.

Αυτή η αλλαγή θα διαρκέσει έξι Σάββατα. Θα σας ενημερώσουμε όταν θα αλλάξει ξανά.
TAG