"ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2016" Η 6η Αγωνιστική μας με την Κοίμηση της Θεοτόκου Σίνδου.

6η Αγωνιστική
Σάββατο 2/4/2016
Ώρα: 4.00 μ.μ
"Αντίπαλος": Η Κοίμησις της Θεοτόκου Σίνδου
Αποτέλεσμα: Ισοπαλία 2 -2
       Αγώνας μεγάλης σημασίας για την έκβαση του Πρωταθλήματος χαρακτηρίστηκε από όλους τους παράγοντες της διοργάνωσης η αναμέτρηση της ομάδας μας, των "Θεοπατόρων", με αυτήν της Ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σίνδου, όπως και όλες άλλωστε οι αναμετρήσεις μέχρι και την 8η αγωνιστική των ομάδων των τριών ομίλων που σχηματίστηκαν τώρα με βάση τις βαθμολογίες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος. 
       Στον 1ο νέο όμιλο, που αποτελείτε από τους πρώτους και δεύτερους στην κατάταξη των ημιτελικών, φιγουράρουν και ξεχωρίζουν φυσικά η δική μας ομάδα των "Θεοπατόρων", η ομάδα του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, η ομάδα του άλλου Αγίου Γεωργίου της Νέας Ευκαρπίας και η ομάδα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σίνδου με την οποία και αγωνιστήκαμε στην 6η αγωνιστική φέρνοντας ισοπαλία με 2-2.
       Με μεγάλες ελλείψεις και κουτσουρεμένη αναχώρησε η ομάδα των "Θεοπατόρων" από την εκκλησία μας, κακός οιωνός για το αποτέλεσμα του αγώνα αδιάψευστη αιτία της ισοπαλίας που τελικά αποκομίσαμε παλεύοντας ουσιαστικά για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα μεγάλα κενά των επιθετικών αλλά και της άμυνας μας. Τα μεγάλα αυτά κενά έχουν μεγάλη σημασία, αλλά έχουν και όνομα όπως, ο Σάββας, φύλακας της άμυνας μας που δύο φορές κατάφεραν να διαπεράσουν οι αντίπαλοι μας με επιτυχία για αυτούς βάζοντας δυο, κατά γενική ομολογία, πολύ ωραία γκολ, ο Χρήστος, μέσος και επιθετικός που η κραυγαλέα απουσία του έκανε την διαφορά, κάνοντας την ομάδα του ανήμπορη να νικήσει και ο Μπάμπης, αδικαιολογήτως απών, το μελανό στίγμα της 6ηςαγωνιστικής, που κατά γενική ομολογία και πάλι, αυτήν την φορά των ιδίων των συμπαικτών του, έκανε ανίσχυρη την επίθεση μας και ανάγκασε τους υπόλοιπους "Θεοπάτορες" να επωμιστούν το βάρος της απουσίας του και φυσικά να μας οδηγήσει στην "ήττα"... συγνώμη στην ισοπαλία (μην τα παραλέμε κιόλας).
           Ο αγώνας άρχισε με την καθιερωμένη προσευχή και την ανταλλαγή...λέμε τώρα...των αναμνηστικών και τις χειραψίες των αντιπάλων, όμορφες κινήσεις που άρχισαν να ξεθωριάζουν τα τελευταία χρόνια με ευθύνη και της διοργάνωσης, ενώ σίγουρα της αδιαφορίας των ιερέων των ομάδων που πέρνουν μέρος στο Μητροπολιτικό αυτό Πρωτάθλημα, που τις θεωρούν παρωχημένες. 
        Τα παιδιά της ηρωϊκής ομάδας μας έβαλαν τα δυνατά τους, αλλά με την ίδια δύναμη, ίσως και περισσότερη πάλεψε και η αντίπαλη ομάδα της 
Σίνδου και πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα κάνοντας το σκορ 1-0. Οι "Θεοπάτορες" αμέσως πέρασαν στην αντεπίθεση, ανέκαμψαν, πήραν τα πάνω τους και δεν άργησε η προσπάθεια τους να ανταμειφθεί, αφού λίγο αργότερα, πάγωσε το χαμόγελο στο πρόσωπο των αντιπάλων μας, όταν ο άψογος επιθετικός μας, ο Αλέξανδρος, με αριστοτεχνικό τρόπο σημείωσε το δεύτερο γκολ του αγώνα, πετυχαίνοντας την ισοπαλία μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ανακουφίζοντας όλους εμάς τους φιλάθλους που κρεμόμασταν από τα κάγκελα του γηπέδου περιμένοντας το πολυπόθητο γκολ. 
      Με την αρχή του 2ου ημιχρόνου οι πιέσεις των ενδόξων "Θεοπατόρων" και η απίστευτη δυναμική τους, που επισκίασε ακόμα και την απουσία μερικών από τους κύριους παίκτες μας, που δεν μας τίμησαν με την παρουσία τους,  έφερε αποτελέσματα με ένα ακόμα γκολ από τον Άγγελο μας, κάνοντας το σκορ 1-2, που έβαλε μπροστά την ομάδα μας μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα που η δυνατή ομάδα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σίνδου και οι διαρκείς επιθέσεις τους είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσουν την σθεναρή άμυνα μας και να μας ισοφαρίσουν με το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
        Η ομάδα λοιπόν της Ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σίνδου, είναι μια από τις καλύτερες και δυνατότερες ομάδες της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, και σίγουρα ήταν ο σοβαρότερος αντίπαλος που αντιμετώπισαν οι "Θεοπάτορες" μέχρι σήμερα, που αν αγωνίζονταν χωρίς τους απόντες συμπαίκτες τους, τότε σίγουρα θα είχαν ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό τους και τρεις, αντί για έναν μόνο βαθμό, στην νέα κατάταξη της βαθμολογίας.  
       Ένα μόλις πόντο βάλαμε στην φαρέτρα των βαθμών μας στην νέα αρχή της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος από το ισόπαλο σκορ 2-2, με την ομάδα της Ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σίνδου, ενώ  για την επόμενη αγωνιστική, την 7η στην σειρά, που θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 5.00 το απόγευμα, έχοντας ως "αντίπαλη" ομάδα, αυτήν της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, μια εξίσου αξιόλογη και δυνατή ομάδα, αναμένουμε, προσμένουμε και ετοιμαζόμαστε για την πολυπόθητη και μεγαλειώδη νίκη, που θα αποδείξει επιτέλους την αξία μας και που ξέρεις, ίσως, να έχει ως ανταμοιβή και κάποιο κέρασμα επιπλέον, από τον γαλαντόμο και ανοιχτοχέρη ιερέα μας, τον π. Χρυσόστομο, που μας έχει τρελάνει στις καραμέλες και στα παστέλια. Έ...μα
Είδωμεν, ίδωμεν και οψόμεθα...
Θα το δούμε, να το δούμε και θα το περιμένουμε... 
με λαχτάρα και αγωνία!!!
*επειδή οι φωτογραφίες των παιδιών και τα σχόλια μας τελειωμό δεν έχουν, 
κάντε κλικ στο "διαβάστε περισσότερα..." και δείτε τα όλα...
...τα βίντεο σε άλλη ανάρτηση...λέμε!!! 



6η Αγωνιστική

Σάββατο 2/4/2016
Ώρα: 4.00 μ.μ
"Αντίπαλος": Η Κοίμησις της Θεοτόκου Σίνδου
Αποτέλεσμα: Ισοπαλία 2 -2



























Τέρμα οι ισοπαλίες...
...μόνο νίκες!!!
TAG