Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

"Οι Θεοπάτορες"
Οι Δευτεραθλητές του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος, το 2014"
Οι "Θεοπάτορες",
 η ένδοξη ποδοσφαιρική ομάδα μας,
 ξαναχτυπά...
Τα παιδιά του κατηχητικού μας
το καλοκαίρι του 2013.
     Η δευτεραθλήτρια του Μητροπολιτικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2014, στην κατηγορία παιδιών του Γυμνασίου, οι θρυλικοί "Θεοπάτορες" η ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, που μας εκπροσωπεί επάξια τα τελευταία χρόνια και κάνει χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδιά μας, υπερήφανους τους γονείς τους, και αχώριστους φίλους τους "οπαδούς" και "θαυμαστές" τους, είναι έτοιμη και φέτος να διαγωνιστεί με τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης και μάλιστα φέτος να σηκώσει το χρυσό κύπελλο του Πρωταθλήματος.
Πήραμε την 6η θέση, το 2012.
Η 5η Αγωνιστική του 2013.
     Ένα μικρό πρόβλημα υπάρχει όμως. Οι παίχτες της ομάδας μας, που παίζουν σε αυτήν από τότε που ήταν στο Δημοτικό Σχολείο, μεγάλωσαν πια και μαζί με αυτά μεγάλωσαν και οι ανάγκες τους, μερικές φορές και οι απαιτήσεις τους, έτσι για φέτος θα χρειαστούν καινούργιες μεγαλύτερες στολές, φόρμες, τσάντες και όλος ο εξοπλισμός που θα χρειαστεί για να κατεβούμε αξιοπρεπώς στο Μητροπολιτικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου φέτος και να νικήσουμε.
Η 6η Αγωνιστική του 2014.
Πήραμε την 4η θέση, το 2013
     Όταν ξεκινήσαμε να οργανώνουμε την ποδοσφαιρική ομάδα των "Θεοπατόρων" πλησιάσαμε την εταιρία παιδικών ρούχων Energiers, που βρίσκεται και επιχειρεί στην Ενορία μας, εδώ στους Ανθόκηπους για να γίνει ο χορηγός και υποστηρικτής μας, παράκληση που έγινε αμέσως δεκτή από τον κο Αθανάσιο Κνή, που είναι γνωστή η ευαισθησία του για τα παιδιά και τον αθλητισμό, γιαυτό και είναι τόσο πετυχημένη η πορεία της επιχείρησης του όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η 3η Αγωνιστική του 2012.
Καταπληκτικά παιδιά...
πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές.
     Φέτος, ως δευτεραθλητές πια, πρωταθλήτρια για το 2014 ήταν η ομάδα του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, πρέπει να αλλάξουμε τις στολές της ομάδας μας, που μας μίκρυναν αλλά έχουν φθαρεί κιόλας, έτσι ζητήσαμε την βοήθεια του π. Χρυσοστόμου, που πάντα αγωνίζεται για τα "παιδιά του", όπως μας αποκαλεί συχνά-πυκνά, για να μας βρει, με τις γνωριμίες που έχει, νέο χορηγό που θα αναλάβει το κόστος αυτό, το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά πολύ τα 500 ευρώ, αλλά παράλληλα να διαφημιστεί αναγράφοντας επάνω στις στολές της ομάδας μας, το λογότυπο της επιχείρησης του.
Ο Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως
 κ.κ Βαρνάβας, ευλογεί τα παιδιά
πριν από τους αγώνες.
     Από την ιστοσελίδα μας κάνουμε έκκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να "ντύσει" την ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας μας, τους θρυλικούς "Θεοπάτορες" για τα επόμενα χρόνια, ας επικοινωνήσει με τον ιερέα μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη στο κινητό του τηλέφωνο: 6972873274, ή στο τηλέφωνο του ναού: 2310808550, ή στο email μας intheopatoron@gmail.com, ή με όποιον τρόπο άλλο θελήσει και ας δώσει χαρά στα παιδιά της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, διαφημίζοντας παράλληλα και την επιχείρηση του.
Ο Αγιασμός της έναρξης του
Πρωταθλήματος, το 2012 
Εδώ χάσαμε από την ομάδα του
Ασβεστοχωρίου το 2013.
     Σας ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας, εκ των προτέρων, για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, που σε λίγο θα ξεκινήσει και που θα διαγωνιστούμε στο Μητροπολιτικό αυτό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα, επιζητώντας για φέτος να πάρουμε το χρυσό κύπελλο πια...
 ...και περιμένοντας εναγωνίως σύντομα νέα σας...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! 
TAG