ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΙΟΥ " 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ "

Απίστευτη ισοπαλία 0-0

            Εντυπωσιακή η επίδοση της ομάδας της Ενορίας μας, των Αγίων Θεοπατόρων των Ανθοκήπων της Ευκαρπίας, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε κανένα γκολ, μολονότι σε αυτήν την αγωνιστική τα παιδιά μας έπαιξαν ποδόσφαιρο σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
            Το παιχνίδι παίχτηκε, στο μεγαλύτερο διάστημα τουλάχιστον, κοντά - σχεδόν δίπλα και πολλές φορές "μέσα " στην εστία των αντιπάλων μας, της ομάδας της Ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα Πολίχνης, που είχε καταπληκτική άμυνα και έναν τερματοφύλακα που ακόμα και όταν χαιρετούσε τυχαία απέκρουε τα σουτ μας.
          
             Το Σάββατο 12 Μαΐου, ημέρα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος,που εμείς δεν θα λάβουμε μέρος λόγω χαμηλής βαθμολογίας, ο ιερέας μας, έχει προγραμματίσει να μας πάει εκδρομή στο περιβαλλοντικό πάρκο της Ευκαρπίας, όλο το κατηχητικό της Ενορίας μας, κορίτσια και αγόρια, έτσι ώστε να μην στεναχωρηθούν τα παιδιά που πήραν μέρος στην ποδοσφαιρική μας ομάδα,αλλά και για να θυμούνται αυτήν την όμορφη περιπέτεια που πέρασαν,έχοντας όμορφες αναμνήσεις γεμάτες ξεγνοιασιά,παιχνίδι και ανεμελιά.

            Σας ετοιμάσαμε και σας στέλνουμε σε βίντεο, την προσευχή που έκανε ο ιερέας μας, π. Χρυσόστομος πριν την έναρξη του αγώνα και μερικές ωραίες φωτογραφίες για να σας αποχαιρετήσουμε.
            Όμως στέλνουμε μέσω της ιστοσελίδας μας και την αγάπη μας, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτήν την προσπάθεια, στους ιερείς που αγκάλιασαν αυτήν την όμορφη εκδήλωση της Μητρόπολης μας, όλους τους εθελοντές και τους διοργανωτές, που κοπίασαν για αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μα και τους γονείς που παρότρυναν τα παιδιά τους να ζήσουν αυτές τις όμορφες στιγμές.
Σας ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία σ' όλους...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ!!!













































TAG