ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ " 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ"...ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Θρίαμβος

      Απίστευτη νίκη 7-0 της ομάδας μας έναντι της ομάδος της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης,όπου τα παιδιά μας σαν πραγματικοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κυριολεκτικά δίδαξαν σ' αυτόν τον αγώνα πως παίζεται το ποδόσφαιρο.

        Ήταν η πρώτη και μοναδική νίκη μας στο πρωτάθλημα αυτό, όπου και δείξαμε την αξία μας.Μόνο που χρειάστηκε να περιμένουμε για να το κάνουμε αυτό μόλις οκτώ αγωνιστικές, χρειάστηκαν πέντε ταπεινωτικές ήττες και δύο ισοπαλίες για να δείξουμε το εκρηκτικό ποδοσφαιρικό ταμπεραμέντο μας.Ποτέ όμως δεν είναι αργά.

         Ο επίλογος αυτού του πρωταθλήματος, βρήκε την ομάδα μας να μοιράζεται την τελευταία θέση με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης,όμως επιφύλασσε για τα παιδιά αυτά και την πολυπόθητη νίκη,που αγωνίστηκαν για αυτήν, με κουραστικές προπονήσεις,προσφέροντας σ' αυτήν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που τους άφηναν τα μαθήματα τους, όμως νομίζω πως άξιζε τον κόπο.

         Άλλο ένα ταξίδι των κατηχητικών μας σχολείων της Ενοριακής Νεανικής Εστίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, έφθασε στο τέλος του.Σ' αυτό μάθαμε κυρίως να χάνουμε,αλλά με αξιοπρέπεια,μάθαμε μέσα από την φιλία και την αγάπη μεταξύ μας να μετατρέπουμε μια ήτα σε διασκέδαση, την στεναχώρια μας σε παιχνίδι,την πικρία σε γλυκιά αναμονή της επόμενης αναμέτρησης,όμως μάθαμε και την ισοπαλία,αυτό το περίεργο συναίσθημα που νιώθεις όταν αφού έχεις βαδίσει χιλιόμετρα βρίσκεσαι πάλι κουρασμένος στην εκκίνηση, αλλά τέλος γευτήκαμε και την γλυκιά αίσθηση της νίκης,πανηγυρίσαμε με την καρδιά μας γι αυτήν και αφού την χορτάσαμε, την προσφέραμε στους γονείς μας για να τους κάνουμε περήφανους,στους προπονητές μας αντίδωρο του κόπου τους,στον ιερέα μας για να προσεύχεται για εμάς,στους Αγίους προστάτες μας,τον Ιωακείμ και την Άννα γιατί τους αγαπάμε,στον Θεό γιατί ήμαστε παιδιά του.

         Ευχαριστούμε γιαυτό το "ταξίδι" την Μητρόπολη μας και τον Δεσπότη μας ιδιαίτερα που μας το πρόσφερε,τους εθελοντές και όλους όσους κοπίασαν γι αυτήν την προσπάθεια και ευχόμαστε να το ξανακάνουμε του χρόνου με ακόμα μεγαλύτερη παρέα.


 Απολαύστε τώρα μέσα από τις φωτογραφίες του αγώνα και από ένα μικρό βίντεο, την νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης από τους Ανθόκηπους της Ευκαρπίας και μοιραστείτε μαζί με τα παιδιά αυτά, την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Με το λεωφορείο της ομάδας κατευθυνόμαστε στο γήπεδο.

Παίχτες και φίλαθλοι, ένα κουβάρι!!!

Ο βοηθός προπονητή συμπληρώνει το φύλλο αγώνα τελευταία στιγμή.

Το απαραίτητο ζέσταμα.
Περιμένοντας το εναρκτήριο σφύριγμα του ματς.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Θεόφιλο να δίνει συμβουλές στους παίχτες του.

Όλοι μαζί μετά την νίκη μας.

Στο παρακάτω link θα δείτε δύο από τα επτά συνολικά γκόλ που πετύχαμε στον αγώνα με την ομάδα της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.


Παρακάτω θα δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε τους 18 πρωταγωνιστές της καρδιάς μας:



Δημήτρης, ο άψογος
Χρήστος, ο δυναμικός

Φίλιππος, ο σκανταλιάρης

Φώτης, ο γόης
Δημήτρης, ο ψύχραιμος

Νίκος, ο τριπλαδόρος

Παναγιώτης, ο "Νο 1"τερματοφύλακας.
Παναγιώτης, ο γλύκας
Μωυσής, ο καταφερτζής.

Δημήτρης, ο άτυχος (έπαιξε στον πρώτο και στον τελευταίο αγώνα λόγω τραυματισμού)
Αλέξανδρος, ο μέγας

Παναγιώτης, ο παραπονιάρης

Χρήστος, το καλύτερο παιδί.

Μανώλης, ο σοβαρός
Ηλίας, ο ακριβοθώρητος
Ο Μάκης, ο καβγατζής

Ο... ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
Αστέριος, ο άνθρωπος "σούστα"(ο δεύτερος τερματοφύλακας  μας)
Φίλοι για πάντα.

Φωτογραφίες που δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν.

Ήταν παιδιά,έγιναν μαθητές,μετά κατηχητόπουλα και πολύ πρόσφατα...έγιναν και ποδοσφαιριστές.
Θεόφιλος, ο ασταμάτητος.(βοηθός προπονητή και πετυχημένη μας μεταγραφή από την Ενορία της Αγίας Ειρήνης)

Ο αναπληρωτής προπονητής μας,κος Σαμαρίνας.

Εδώ με τους γιους και βοηθούς του.
Δίνουμε τα χέρια στην αντίπαλη ομάδα.

Δίνουμε πάντα το αναμνηστικό μας πριν από τον αγώνα...

...και αρχίζει το ματς.

Εδώ ποζάρει η ομάδα μας στον φωτογραφικό φακό, "μεθυσμένη" από την πρώτη της νίκη.(που πέτυχε μόλις στον τελευταίο αγώνα της)


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!






TAG