ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4 "4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ"

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ άνευ προηγουμένου!!!

         Ξεκινήσαμε από τον ναό μας με καλή διάθεση,όμως στο γήπεδο μας περίμενε μια παταγώδη ήττα.
         Ήταν πολύ καλή η αντίπαλη ομάδα του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου,ειδικά ένα κορίτσι που βρισκόταν παντού σε όλο το γήπεδο και έπαιζε τόσο όμορφα ποδόσφαιρο που της αξίζουν συγχαρητήρια και ας μας έβαλε τα περισσότερα γκολ,που ξέχασα να σας πω ήταν εννέα έναντι ενός και μόνο γκολ που πετύχαμε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

         Πήραμε τον δρόμο της επιστροφής με τα παιδιά,που δεν είχαν διάθεση ούτε να μιλήσουν μεταξύ τους,όπως και ο ιερέας μας και ο προπονητής,ακόμα και ο κος Δημήτρης ο οδηγός του λεωφορείου μας,που μας αγαπά και πάντα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

        Τα παιδιά υπόσχονταν συνέχεια  στον ιερέα μας πως στην επόμενη αγωνιστική θα νικήσουν και εκείνος βλέποντας τα παιδιά του τόσο στεναχωρημένα και πικραμένα από την μέχρι τώρα επίδοση τους, τους έλεγε και τους ξανάλεγε πως γι αυτόν πραγματική νίκη θα είναι να είναι αυτά ευτυχισμένα και χαρούμενα και δεν θα πάψει να τα αγαπά για κανένα λόγο.

       Μα η ήττα είναι ήττα και δεν αφήνει περιθώρια για πολλά λόγια,έτσι λίγα λόγια και μετρημένα σε αυτήν την αγωνιστική.
Σε αναμονή λοιπόν για την επόμενη,την 5η  αγωνιστική που θα είναι το Σάββατο 21η Απριλίου,στην 1 το μεσημέρι για την ομάδα μας,των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης.

Να μας ευχηθείτε καλή επιτυχία.....την χρειαζόμαστε!!!










TAG