ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

Στο βίντεο που παρακολουθείτε θα βρείτε το γκολ της ισοφάρισης από τους "Θεοπάτορες" και την διαμόρφωση του τελικού σκορ 1-1 με αντιπάλους μας τον Άγιο Λουκά.

Το γκολ αυτό που πέτυχε ο Δημήτρης ήταν φανταστικό, όπου με καταπληκτική μαεστρία και απόλυτη συνεργασία με τους συμπαίχτες του ισοφάρισε το αστείο γκολ που πέτυχε στην αρχή του αγώνα ο αντίπαλος τερματοφύλακας του Αγίου Λουκά. Ναι καλά ακούσατε, ο τερματοφύλακας παίζοντας όχι ποδόσφαιρο αλλά πινγκ- πονγκ, πέτυχε το 1ο γκολ του αγώνα.
Το υπόλοιπο ματς εξελίχθηκε σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε όχι γήπεδο αλλά ρινγκ, με κλοτσιές σπρωξίματα, τάκλιν και ένα σωρό άλλες ομορφιές από τους αντιπάλους μας. Το σκληρό παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο επιθετικός μας, ο Μπάμπης, το 7άρι της ομάδας μας και να παίξει τερματοφύλακας πια, αφού δεν είχαμε ούτε αλλαγές, 
ο δε διαιτητής απέβαλε και το 2ο επιθετικό μας, τον Δημήτρη, όχι για αντικανονικό αγώνα αλλά λόγω λεκτικού επεισοδίου μαζί του, για να μην υπάρχει καμιά πλέον πιθανότητα να προηγηθούμε.
Απίστευτο ματς, χωρίς σοβαρές φάσεις, με έντονη επιθετική συμπεριφορά από την ομάδα του Αγίου Λουκά και άλλες ασχήμιες που δεν συνάδουν με αυτό που εκπροσωπεί το δικό μας ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα. Όμως ήταν και η ευκαιρία να δείξει η ομάδα της Ενορίας μας, οι "Θεοπάτορες", την αυτοσυγκράτηση της έναντι των προκλήσεων των αντιπάλων μας αλλά και της διαιτησίας, την άψογη προετοιμασία της και την τεχνική της, να διδάξει καλό ποδόσφαιρο σε θεατές και στις υπόλοιπες ομάδες και τέλος να αποχωρίσει με ψηλά το κεφάλι, αφού ήταν...μακράν...η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας του Λυκείου στο Πρωτάθλημα.
Τίτλοι τέλους για τους "Θεοπάτορες" μας, που σταματούν εδώ τις συμμετοχές τους φεύγοντας "Πρωταθλητές" στην καρδιά μας, μετά από δυο χρυσά και ένα ασημένιο και πιθανόν φέτος και ένα χάλκινο. 
Καλή επιτυχία σε όσες ομάδες συνεχίζουν ...
TAG