Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2017" (Οι "Θεοπάτορες" εναντίον Τριών Ιεραρχών)

Η τέταρτη κατά σειρά νίκη μας!!!
     Η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος έληξε με την 3η αγωνιστική, η οποία βρήκε τους "Θεοπάτορες" μας, την ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, πρώτους και αήττητους στον όμιλο τους με 9 βαθμούς και στην κορυφή της βαθμολογίας και στους δύο ομίλους της κατηγορίας του Λυκείου που συμμετείχαμε φέτος.
     Η νέα φάση του Πρωταθλήματος, "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2017",  ξεκίνησε με την 4η αγωνιστική, όπου οι πρώτοι των δύο ομίλων θα αγωνίζονταν μεταξύ τους. Πρώτοι στον δικό μας όμιλο ήταν οι "Θεοπάτορες", ενώ στον άλλο όμιλο ήταν η Ενορία των Τριών Ιεραρχών, με τους οποίους και αγωνιστήκαμε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 3.00 το μεσημέρι και στο ίδιο γήπεδο, το "Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης" των Αμπελοκήπων.
     Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή της έναρξης του και μάλιστα πολύ γρήγορα κατάφεραν να μας βάλουν και το πρώτο γκολ, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες μας, αλλά αφήνοντας παντελώς αδιάφορο τον προπονητή μας, ο οποίος μάζεψε τους "Θεοπάτορες" γύρω του, και τους έδωσε οδηγίες για την περαιτέρω αγωνιστική τροπή του παιχνιδιού. Άλλαξε θέσεις στους παίκτες, άλλους έβγαλε άλλους έβαλε και με ανανεωμένη την ομάδα και εμψυχωμένους τους παίκτες τους έριξε στον ξανά στο γήπεδο για την σέντρα μετά το γκολ των Τριών Ιεραρχών που έκανε το σκορ 0-1.
           Η εμπειρία της ομάδας μας και η μαεστρία του προπονητή μας έναντι των "αντιπάλων" μας, δεν άργησε να φανεί και έτσι, πριν την εκπνοή του 1ου ημιχρόνου, με καταπληκτική δεινότητα ο φοβερός επιθετικός μας, ο Νικολάκης, σε συνεργασία με τους συμπαίκτες του πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης, ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης.
     Με το σφύριγμα του 2ου ημιχρόνου οι "Θεοπάτορες" με αέρα νικητή πια, έβαζαν το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο Δημήτρης ο Αμοιρίδης έβαλε το πρώτο γκολ του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και του Πρωταθλήματος για αυτόν, μια και είναι το πρώτο ματς που συμμετέχει, επιδεικνύοντας σε όλους μας την ικανότητα του ως επιθετικός, μετά ακολούθησε ένα φοβερό γκολ του Νικολάκη μας, του βιρτουόζου επιθετικού που έβαλε και το γκολ της ισοφάρισης, για να τελειώσει ο αγώνας με ένα γκολ του Αλέξανδρου που από την άμυνα έφθασε μέχρι δίκτυα των "αντιπάλων" και σκόραρε κλείνοντας το παιχνίδι. 
     Ο προπονητής της ομάδας των Τριών Ιεραρχών ενοχλημένος από την απόδοση των παικτών του στο 2ο ημίχρονο και την ήττα, αλλά και στεναχωρημένος από τον διαιτητή και τους φροντιστές και γενικώς εκνευρισμένος από όλα, αποχώρισε μαζί με τους πάικτες της ομάδας του, χάνοντας την ευκαιρία ουσιαστικά της πρώτης θέσης και στοχεύοντας πια την διόλου ευκαταφρόνητη 2η θέση, αυτήν του Δευτεραθλητή του Πρωταθλήματος στην κατηγορία του Λυκείου.
     Στην επόμενη αγωνιστική, την 5η κατά σειρά, οι "Θεοπάτορες" δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν μια και οι τάξεις του Σχολείου τους, του Γ.Ε.Λ Νέας Ευκαρπίας,  έχουν σχεδιάσει την τετραήμερη σχολική εκδρομή τους στα Γιάννενα και η ομάδα μας δεν συμπληρώνει για να κατεβεί στον αγώνα. Έτσι, σε συνεννόηση με τον Άγιο Λουκά που κανονικά θα ήταν ο "αντίπαλος" μας σε αυτήν την αγωνιστική, αναβάλαμε τον αγώνα για την έβδομη αγωνιστική που θα γίνει το Σάββατο 1η Απριλίου σε ώρα που εγκαίρως θα μας ανακοινώσει η γραμματεία της διοργάνωσης, πιθανότατα στις 5.00 το απόγευμα.
     Όσο για την 6η αγωνιστική, αυτή θα γίνει κανονικά το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα που σύντομα θα ξέρουμε, πιθανότητα πάλι στις 5.00 το απόγευμα, και σε αυτήν θα αντιμετωπίσουμε τον δυσκολότερο μέχρι τώρα "αντίπαλο" μας, που ενώ έχει χάσει στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής από την ομάδας της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης με 2-1, εξακολουθεί να είναι σε θέση να απειλήσει τους "Θεοπάτορες", που φέτος θέλουν να σηκώσουν οπωσδήποτε το κύπελλο του Πρωταθλητή μια και του χρόνου δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στο "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2017".
      Ρεπό για τους "Θεοπάτορες" περιέχει η 5η αγωνιστική, ενώ άλλοι από αυτούς θα πάνε εκδρομή στα Γιάννενα όπως είπαμε και άλλοι θα ξεκουραστούν για να αποδώσουν τα μάλα στην 6η αγωνιστική με τον Άγιο Λουκά. Καλά να περάσετε και καλή επιστροφή για τους μέν και καλή ξεκούραση για τους δε. Για όλους τους "Θεοπάτορες" όμως ευχόμαστε άλλες δυο νίκες και φυσικά το πολυπόθητο Πρωτάθλημα.
Καλή επιτυχία 
στις υπόλοιπες ομάδες της 5ης αγωνιστικής!!! 
*παρακάτω με ένα κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα..." θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα της 4ης αγωνιστικής...

 4η αγωνιστική
Σάββατο 4 Μαρτίου 2017
"Θεοπάτορες" vs Τρεις Ιεράρχες
σκορ 4-1
Πηδάμε την 5η αγωνιστική,
 και πάμε κατευθείαν για την 6η...
TAG