ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ 2016 ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡIΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ "ΟΙ ΘΕΟΠΑΤΟΡΕΣ"


ΟΙ "ΘΕΟΠΑΤΟΡΕΣ" 
Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2016"

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...
Από το κανάλι μας στο Youtube με πολύ αγάπη...
(κάντε κλικ στον σύνδεσμο παρακάτω...)
Φρεσκότατο...
...for your eyes only!!! 
από τον ταλαντούχο μας, Στυλιανό Μουγκράκη.
    Το Μητροπολιτικό Πρωτάθλημα "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016" 

πραγματοποιήθηκε από την αρχή του Μάρτιο έως τις αρχές του Μαΐου του 2016 με τις ευλογίες του Επισκόπου μας, 25 Ενορίες με 40 περίπου ομάδες χωρισμένες σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
    Η Ενορία μας των Αγίων Θεοπατόρων, Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, συμμετείχε και την χρονιά που μας πέρασε, αλλά και χωρίς να χάσει καμιά διοργάνωση από το 2012 που ξεκίνησε αυτήν την προσπάθεια η Ιερτά Μητρόπολη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
    Έτσι οι "Θεοπάτορες" το 2014 αποσπούν το 2ο βραβείο του Πρωταθλήματος στην κατηγορία του Γυμνασίου, ενώ το 2015 ανακηρύσσονται Πρωταθλητές στην κατηγορία του Γυμνασίου, όπως επίσης και το 2016, αλλά στην κατηγορία του Λυκέιου πια, αφού οι" Θεοπάτορες" μας μεγάλωσαν.

    Στο βίντεο αυτό παρακολουθείται την πορεία τους από την 1η αγωνιστική έως την 8η, αλλά και την Τελετή Έναρξης και Λήξης, όπως επίσης και την εκδρομή που τους έταξε ο π. Χρυσόστομος Τελίδης, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ενορίας μας, αν παίρναμε το Πρωτάθλημα.
    Η χρυσή κούπα του νικητή και Πρωταθλητή, μαζί με όλες τις προηγούμενες, σήμερα κοσμεί το Αρχονταρίκι της κατακόμβης του Ιερού Ναού μας, που τώρα χτίζεται επάνω για να στεγάσει τους Αγίους Προστάτες μας, αλλά και τα όνειρα και την πίστη μας στον Θεό. 
    Έτσι, όπως θα δείτε και στο τέλος του βίντεο, η υπόσχεση του π. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε με μια αξέχαστη εκδρομή στην Waterland της Θεσσαλονίκης.
    Το όμορφο αυτό βίντεο της ανασκόπησης για την ποδοσφαιρική ομάδα μας το 2016, επιμελήθηκε ο Στυλιανός Μουγκράκης, ο οποίος έβαλε τα δυνατά του να μην παραλείψει τίποτα, και νομίζω τα κατάφερε.
    Και έπεται συνέχεια αφού το Πρωτάθλημα συνεχίζεται και οι "Θεοπάτορες" είναι πανέτοιμοι να πάρουν και το φετινό Πρωτάθλημα του 2017.

Καλή επιτυχία 
"Θεοπάτορες" και για το 2017!!!
TAG