ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.

Καλήν εσπέραν άρχοντες...
       Του Αγίου Στεφάνου σήμερα και οι Ενορίες της Νέας Ευκαρπίας έβαλαν τα δυνατά τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες που ανεβάσαμε στην σημερινή ανάρτηση της ιστοσελίδας της "Ιθάκης" μας, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, παρακάτω.
       Επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", που είναι στην όμορφη γειτονιά μας, όπου ψάλλαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων με την προτροπή και την προσπάθεια των κατηχητών των Ενοριών της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, αλλά και αυτής των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, 

την βοήθεια του π. Χρυσοστόμου και του κου Γεώργιου Ασλανίδη, που μας περιήγησε σε όλες τις κλινικές, αλλά και στα γραφεία του Νοσοκομείου.
       Ανταλλάξαμε ευχές και φωτογραφηθήκαμε με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου τον κο Βασίλειο Παπά, με το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπου ο π. Χρυσόστομος μοίρασε το ημερολόγιο της Ενορίας του με φετινό θέμα την Αγία Άννα που κρατά στην αγκαλιά της την τρίχρονη Παναγία, αλλά και μικρά ημερολόγια τσέπης, όμως συναντηθήκαμε και με τους αρρώστους, που συγκινημένοι τόσο αυτοί όσο και οι σύνοδοι τους χάρηκαν με την πρωτοβουλία μας αυτή, που τείνει να γίνει θεσμός πια τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων. 
Περαστικά 
σε όλους τους αρρώστους μας!!!


"Χριστός ετέχθη"
























Και του χρόνου!!!
TAG