"ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ" Μια επετειακή εκδήλωση του Γ΄ Σώματος Στρατού σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως...

...στα πλαίσια της εορτής των "Εισοδίων της Θεοτόκου", που είναι και η ημέρα εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας...
Σχετική εικόνα
...την Δευτέρα 28η Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ
στο κέντρο Πολιτισμού Δυτικής Θεσσαλονίκης "Λαζαριστές" 
και στην αίθουσα "Σωκράτης Καραντινός" του Κ.Θ.Β.Ε  
(Κολοκοτρώνη 25-27 Σταυρούπολη) 
Η Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, 
των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση αυτή, με την "Ιθάκη" της, την Ενοριακή Νεανική Εστία της. 
Για τον λόγο αυτό σας προσκαλεί την Δευτέρα στις 6.00 μ.μ, στον Ιερό Ναό μας, για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί από εκεί, ο ιερέας μας, π. Χρυσόστομος Τελίδης, τα αγόρια και τα κορίτσια των κατηχητικών μας και μαζί με τους γονείς τους και όλους όσους εκ των ενοριτών μας θέλουν να ακολουθήσουν.
Από την εκκλησία μας θα κατευθυνθούμε  στην Μονή Λαζαριστών, όπου θα παρακολουθήσουμε αυτήν την όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, σε συνεργασία με το Γ΄Σώμα Στρατού, στα πλαίσια της ημέρας της Μεγάλης Θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και ημέρα εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας.
Αποτέλεσμα εικόνας για γιορτη ενοπλων δυναμεων


TAG