ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Καλή δύναμη στους αγώνες σας!!!
    Η Ενορία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας εύχεται σε όλους τους μαθητές και ειδικά του 2ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου, όπου φοιτούν τα περισσότερα από τα παιδιά της γειτονιάς των Ανθοκήπων και που αρχίζουν από αύριο τις εξετάσεις τους, είτε τις πανελλήνιες, είτε τις εισαγωγικές...
 Καλή επιτυχία.
    Στην εκκλησία μας, πρωΐ και βράδυ από τον Όρθρο μέχρι τον Εσπερινό,  στην ειδική Παράκληση που κάναμε για τους μαθητές την Παρασκευή το απόγευμα στις 13 Μαΐου, αλλά και στις Θείες Λειτουργίες, στις Παρακλήσεις μας κάθε Τρίτη και στην Αγρυπνία μας που θα κάνουμε την Τρίτη το βράδυ της 24ης Μαΐου, θα μνημονεύονται τα ονόματα σας και ειδική μνεία θα γίνεται για φωτισμό, καλή απόδοση και επιτυχία στα διαγωνίσματα σας.
    Εσείς φυσικά θα βάλετε τα δυνατά σας και εμείς θα είμαστε μαζί σας για να βοηθήσουμε στην προσπάθεια σας αυτή με τον τρόπο που ξέρουμε και μπορούμε.
    Οι Άγιοι μας, ο Ιωακείμ και η Άννα, οι Θεοπάτορες γονείς της Παναγίας μας, ο παππούς και η γιαγιά του Χριστού μας, να σας ευλογούν και να σας προστατεύουν.
Χριστός Ανέστη!!!
TAG