ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ & ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ.

Κοινή προσευχή 
για την επιτυχία των μαθητών μας 
στις εξετάσεις τους!!!
Ο Χριστός  ευλογεί όλα τα παιδιά το κόσμου,
ας βοηθήσει και τους μαθητές μας
που από Δευτέρα ξεκινούν
οι εξετάσεις τους. 
     Το απόγευμα στις 6.30 της Παρασκευής της 13ης Μαΐου 2016, η Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, θα πραγματοποιήσει την τέλεση της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως  προς τον Ζωοδότη Χριστό, υπέρ της καλής διεξαγωγής των πανελληνίων και εισαγωγικών εξετάσεων στην χώρα μας, αλλά και καλής επιτυχίας σε αυτές όλων των μαθητών που θα συμμετάσχουν.
     Ιδιαιτέρως κατά την τέλεση της Ιεράς Παρακλήσεως μας, στην εκκλησία μας θα μνημονευθούν τα ονόματα των μαθητών του δικού μας Λυκείου, του Γ.Ε.Λ της Νέας Ευκαρπίας, που ξεκινούν μαζί με τους υπολοίπους μαθητές όλης της Ελληνικής επικράτειας την Δευτέρα 16/5 τις πανελλήνιες εξετάσεις τους, αλλά και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου μας, όπου φοιτούν τα περισσότερα από τα παιδιά των Ανθοκήπων, μα και του 1ου Γυμνασίου για τις εισαγωγικές εξετάσεις τους που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά, αλλά και στους σπουδαστές στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας που αρχίζουν η νέα εξεταστική περίοδο τους.
     Θα περιμένουμε όλη την μαθητιώσα και σπουδάζουσα νεολαία των Ανθοκήπων, την Παρασκευή 13/5 στην 
κοινή Παράκληση προς στον Μέγα Διδάσκαλο Χριστό που θα τελέσουμε στον Ιερό Ναό για τα παιδιά μας, όπου στο τέλος θα διαβαστεί από τους ιερείς μας η εγκύκλιος του Μητροπολίτη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβα, με τις ευχές του για Καλή επιτυχία στους μαθητές και πολύ σύντομος λόγος και ευχές από τους εφημερίους του Ναού στους διαγωνιζομένους μαθητές. 
     Φεύγοντας όλα τα παιδιά μαζί με τις ευχές των ιερέων του Ιερού Ναού της Ενορίας μας, θα πάρουν μια μικρή ευλογία για να τους συνοδεύει κατά την ώρα των εξετάσεων τους. Ευχόμαστε από καρδιάς...
... Καλή επιτυχία!!!
TAG