Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2016".

"Θεοπάτορες"
οι Πρωταθλητές της καρδιάς μας!!!
    Οι "Θεοπάτορες" η ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας και φέτος οι μεγάλοι Πρωταθλητές στην κατηγορία του Λυκείου στο Ποδοσφαιρικό Μητροπολιτικό Πρωτάθλημα "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016".
    Ξεκίνησε στο τέλος του Φλεβάρη και για 3 μήνες μέχρι και σήμερα στην Τελετή Λήξης και Απονομής των επάθλων στους νικητές, Κυριακή απόγευμα της 15ης Μαΐου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μέγας Αλέξανδρος" των Αμπελοκήπων, ζήσαμε όλοι μαζί συναρπαστικές εμπειρίες. 

16 Ενορίες, 32 ομάδες, 8 αγωνιστικές, 356 ποδοσφαιριστές, πολλά γκολ, ακόμα περισσότερες φάσεις, σπουδαία διοργάνωση, όμορφες στιγμές, συγκίνηση, αγωνία, φιλία, αγάπη, προσπάθεια, αλλά και πειράγματα, κατεργαριές, αστείες καταστάσεις, ζωηρή φαντασία, και όλα αυτά μέσα στην αγκαλιά της Εκκλησίας του Χριστού, υπό το πατρικό βλέμμα του Επισκόπου και της Μητρόπολης μας, των ιερέων των Ενοριών που συμμετείχαν, των προπονητών, των γονέων, των φίλων και φιλάθλων μας που ήταν μαζί μας σε κάθε αγώνα.
    Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα για την αγάπη και τις ευλογίες του, τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξένησαν τους αγώνες των παιδιών μας, τον υπεύθυνο της διοργάνωσης π. Εμμανουήλ Μπουζίνο και τους άψογους και φέτος συνεργάτες του, κομισάριους διαιτητές, γιατρούς και τέλος μα πρώτα όλα τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας που διαγωνίστηκαν και νίκησαν όλα...μα όλαααααααα!!! 

Χριστός Ανέστη.

 
 Μεγάλος νικητής...
...όλα τα παιδιά μας!!!
TAG