ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ "ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ" ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2016"

7η Αγωνιστική
Σάββατο 9/4/2016
Ώρα: 5.00 μ.μ
"Αντίπαλος": Άγιος Γεώργιος Ασβεστοχωρίου
Αποτέλεσμα: Νίκη 5 -0
Έχουμε 5 λαμπρές νίκες
2 ισοπαλίες &
Ο ήττες!!!

Προτελευταία αγωνιστική, η 7η στην σειρά, και οι "Θεοπάτορες", ανίκητοι μέχρι στιγμής και αποφασισμένοι να σηκώσουν και φέτος το κύπελλο του Πρωταθλήματος, αγωνίζονται με την δυνατή και σκληρή, όπως αποδείχτηκε κατά την διάρκεια του αγώνα, ομάδα της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου.
Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά των αντιπάλων μας ήταν το λιγότερο αντιαθλητική, κάτι που μας άφησε μια πικρία, αφού όλοι αντιληφθήκαμε πως δεν ήξερε να χάνει, όταν γνώρισε την ήττα τελικά από τους "Θεοπάτορες" με το συντριπτικό σκορ του 5-0. 
Και αυτό που έκανε την συμπεριφορά των παιχτών του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου ακόμα πιο άσχημη ήταν το γεγονός πως ήταν η διοργανώτρια ομάδα και θα έπρεπε να δείξει, αν όχι να διδάξει, σε όλους εμάς το "ευ αγωνίζεστε" και όχι οι ποδοσφαιριστές της να κλοτσούν και να σπρώχνουν όποια ομάδα είναι καλύτερη από αυτήν και όποια ομάδα μπορεί να τους νικήσει.
Άλλο μελανό σημείο της 7ης αγωνιστικής, αλλά αναμενόμενο λόγω του σκληρού και αντιαθλητικού τρόπου που αγωνίστηκαν οι αντίπαλοι μας, ήταν οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες από τον διαιτητή του αγώνα, κου Ευθύμιου Ασλανίδη, που έπεφταν σύννεφο εκατέρωθεν, και για να μπορέσει να εξασφαλίσει τις ισορροπίες, "φταις δεν φταις".
Όμως ποιος θα μπορούσε να ανακόψει την φόρα των περσινών πρωταθλητών και άψογων, μέσα και έξω από τα γήπεδα, "Θεοπατόρων", προς την κορυφή; Κανείς φυσικά!!! 
Στο βίντεο που παρακολουθείτε βλέπετε το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας και συγκεκριμένα εδώ βλέπουμε τον Νίκο μας, έναν από τους επιθετικούς μας με σπουδαίο ποδοσφαιρικό χάρισμα, να κάνει ένα μακρινό και μαλακό σουτ, την μπάλα να περνά ανάμεσα από δέκα και περισσότερα πόδια και να καταλήγει στην εστία των αντιπάλων, που κοιτούσαν άναυδοι, χωρίς να έχουν καταλάβει τι έγινε. 
Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του αγώνα, που το έβαλε ο Νίκος μας στο 1ο ημίχρονο, ενώ ακολούθησαν ακόμα τέσσερα παρόμοιας ή και καλύτερης τεχνικής από την υπόλοιπη ομάδα μας...τους ένδοξους, τους θρυλικούς, τους ανεπανάληπτους, τους βιρτουόζους της μπάλας, τους αήττητους και καταπληκτικούς "Θεοπάτορες".
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στην 8η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016", όπου θα αγωνιστούν οι "Θεοπάτορες" των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας με τον Άγιο Γεώργιο της Νέας Ευκαρπίας, "Ευκαρπία εναντίον Ευκαρπίας", όπως λέμε "Κράμερ εναντίον Κράμερ" για τους σινεφίλ, για το Μητροπολιτικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία του Λυκείου.
Ήδη η Ευκαρπία πάλεψε με την Μητρόπολη μας και νίκησε όλες τις Ενορίες της, (στο ποδόσφαιρο μην ξεχνιόμαστε.) 
*********************
********************
************************


Τέλος και τω Θεώ δόξα...
*****************
veni vidi vici !!!
(ἦλθονεἶδον καί ἐνίκησα) 
TAG