ΟΙ "ΘΕΟΠΑΤΟΡΕΣ" ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Ν & Στ ΣΤΑ "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2016".

8η & τελευταία αγωνιστική
Σάββατο 16/4/2016
Ώρα: 5.00 μ.μ
"Αντίπαλος": Ο Άγιος Γεώργιος Νέας Ευκαρπίας 
(προφανώς όχι ο ίδιος ο Τροπαιοφόρος αλλά η ομάδα του)
Αποτέλεσμα: Αβυσσαλέα Νίκη 7 -4 
Πρωταθλητές 
"Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016"
Αήττητοι οι "Θεοπάτορες" 
και φέτος Μεγάλοι Πρωταθλητές!!!
"Ποιός να συγκριθεί μαζί σου..." 
    ...τραγουδούσε ο Γιάννης Πάριος παλαιότερα, και φυσικά δεν θα μπορούσε να το φανταστεί τότε πως λίγα χρόνια αργότερα θα χρησιμοποιούσε τους στίχους του τραγουδιού του αυτού η ιστοσελίδα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, η "Ιθάκη", για να "ντύσει" με λόγια την απίστευτη ποδοσφαιρική ομάδα της, τους "Θεοπάτορες"
την ποδοσφαιρική ομάδα στην κατηγορία του Λυκείου που εκπροσώπησε την Ενορία της, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, στο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016", και μετά από οκτώ αγωνιστικές ανακηρύχθηκε νικήτρια και Πρωταθλήτρια ομάδα παίρνοντας την 1η θέση στο βάθρο των νικητών και σηκώνοντας το χρυσό κύπελλο στην δυσκολότερη από όλες τις κατηγορίες, αυτή του Λυκείου.
     Όλα άρχισαν το 2012, χρονιά όπου αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα της Μητρόπολης μας και μοιραστήκαμε τις τελευταίες θέσεις με κάποιες άλλες ομάδες από τις Ενορίες της Μητρόπολης μας. Τα χρόνια πέρασαν, και περιγράφονται αναλυτικά και με μεγάλες λεπτομέρειες στην ανάρτηση της ιστοσελίδας της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, της Τετάρτης 13 Απριλίου 2016 με τίτλο: "ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ "ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ" ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2012" (κάντε κλικ και δείτε όλες τις λεπτομέρειες της πορείας των "Θεοπατορων")
     Η σημερινή μας ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην 8η αγωνιστική και τελευταία του Πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων του Αγίου Γεωργίου της Νέας Ευκαρπίας και της δικής μας, των "Θεοπατόρων"των Ανθοκήπων και πάλι της Νέας Ευκαρπίας, που έληξε με την νίκη μας και μάλιστα με το συντριπτικό σκορ 7-4. Οι "Θεοπάτορες" ξεκίνησαν από την εκκλησία μας στις 4.30 το μεσημέρι με τον προπονητή τους, τον κο Σάκη Σαμαρίνα, τον ιερέα τους, τον π. Χρυσόστομο 
Τελίδη, τους φωτογράφους της ιστοσελίδας μας, την σημαία τους, την καλή τους την διάθεση, αλλά και την λαχτάρα να νικήσουν την άλλη ευκαρπιώτικη ομάδα, αυτή του Αγίου Γεωργίου και να σηκώσουν το πολύτιμο για αυτούς κύπελλο του Πρωταθλητή.
      Στο γήπεδο τους περίμενε, εντεταλμένος της διοργάνωσης επί της υποδοχής, ο πάντα χαμογελαστός Δημήτρης, που αφού έκανε τον απαραίτητο έλεγχο στα διαπιστευτήρια της ομάδας μας, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά μας και φυσικά πήρε την καθιερωμένη πια καραμέλα του από τον ιερέα μας, που δεν σταμάτησε να μοιράζει χαμόγελα και καραμέλες μέχρι το τέλος του αγώνα, σίγουρος
για το αποτέλεσμα και για τους παίχτες του, τους περιβόητους, τους καταπληκτικούς, τους απίθανους, τους θρυλικούς "Θεοπάτορες" του, και τελικά τους νικητές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αήττητους πέρυσι με εννέα συνεχόμενες νίκες σε εννέα αγωνιστικές και Πρωταθλητές στην κατηγορία του Γυμνασίου, αήττητους όμως και φέτος με δύο ισοπαλίες και έξι νίκες στις οκτώ αγωνιστικές και Πρωταθλητές στην κατηγορία του Λυκείου.
       Τον αγώνα σφύριξε ο κος Ευθύμιος Ασλανίδης, διαιτητής αυστηρός αλλά και δίκαιος, σοβαρός αλλά και με χιούμορ, ο οποίος μάλιστα και έδωσε την μια και μοναδική κόκκινη κάρτα του αγώνα προς το τέλος του ματς, σε παίχτη των "Θεοπάτορων", τον Μπάμπη μας, που ξαπλωμένος εκτός αγωνιστικού χώρου "παρενοχλούσε" λεκτικά τους πάντες, αντιπάλους, συμπαίκτες, κομισάριους, διαιτητές, ιερείς, τον εαυτό του...και δικαίως, γιατί μας πήρε τα αφτιά. 
       Πρώτο ημίχρονο και η καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση των "Θεοπατόρων" άρχισε να διαφαίνεται με το σφύριγμα της έναρξης και με τρία επανωτά γκολ απαράμιλλης τεχνικής από τον Ζήση μας, το καταπληκτικό (9) της ομάδας μας, ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά και παράδειγμα ήθους και ευπρέπειας, που σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται σε μεγάλα γήπεδα, για να ακολουθήσει με άλλα δύο υπέροχα γκολ, ο Δημήτρης, ο στυλοβάτης της ομάδας μας και ένα  από τον Μπάμπης μας, το μέγα πειραχτήρι μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και βιρτουόζος της μπάλας.
       Δεύτερο ημίχρονο και ο Αι- Γιώργης μας πήρε φαλάγγι εκμεταλλευόμενος την έλλειψη ενδιαφέροντος από τους παίχτες μας, με το σκορ να είναι στο 6-0 υπέρ των "Θεοπατόρων" και έτσι κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία μας τέσσερις συνεχόμενες φορές κάνοντας το σκορ 6-4, για να βάλει τέλος στις ανησυχίες μας και πάλι ο Ζήσης που έβαλε το τελευταίο γκολ του αγώνα, αλλά και του Πρωταθλήματος τελικά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 7-4 και ανεβάζοντας για ακόμα μια χρονιά τους  "Θεοπάτορες" στο πρώτο σκαλί του βάθρου των Πρωταθλητών και μάλιστα στην δυσκολότερη ηλικιακή κατηγορία, αυτήν του Λυκείου.
       Ένα τσούρμο χαριτωμένα παιδιά οι "Θεοπάτορες" πανηγύριζαν, πείραζαν ο ένας τον άλλον, ενθάρρυναν τους χαμένους φίλους τους από το σχολείο, τους παίχτες από την ομάδα του Αγίου Γεωργίου, "αντιπάλους" κατά τα άλλα, ο δε π. Χρυσόστομος ενθουσιασμένος και αυτός από το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την πατρική αγάπη του για αυτά τα απίθανα κατηχητόπουλα, που επίμονα του ζητούσαν να τηρήσει την 
υπόσχεση του η οποία και ήταν, πως αν έφερναν το Πρωτάθλημα στην Ενορία των Αγίων
 Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, θα τους πήγαινε όπου ήθελαν. Έτσι οι "Θεοπάτορες", με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν πως στην Water land θέλουν να πάνε μόλις ανοίξει...και ποιος θα μπορούσε άραγε να τους το αρνηθεί!!! Θυμίζουμε 
στους αναγνώστες μας πως πέρυσι για την απόκτηση του Πρωταθλήματος στην κατηγορία του Γυμνασίου ο π. Χρυσόστομος τους πήγε σε μια φάρμα στις Σέρρες, όπου και περάσαμε όλοι υπέροχα.
       Παρακάτω με ένα κλικ στο "διαβάστε περισσότερα" θα σας συστήσουμε τους "Θεοπάτορες" έναν-έναν και όλους μαζί, ενώ εσείς πηγαίνοντας σε προηγούμενα άρθρα μας θα βρείτε λεπτομέρειες από όλες τις αγωνιστικές, φωτογραφίες, βίντεο, σχόλια, κουτσομπολιά, και πολλά ακόμα πιπεράτα και μη δρώμενα της ομάδας της Ενορίας μας, των υπέροχων, των καταπληκτικών, των ανεπανάλληπτων, των αήττητων και ακούραστων, των απίθανων, των νικητών και Πρωταθλητών και φέτος των "Θεοπατόρων"....

8η & τελευταία αγωνιστική
Σάββατο 16/4/2016
Ώρα: 5.00 μ.μ
"Αντίπαλος": Ο Άγιος Γεώργιος Νέας Ευκαρπίας 
(προφανώς όχι ο ίδιος ο Τροπαιοφόρος αλλά η ομάδα του)
Αποτέλεσμα: Αβυσσαλέα Νίκη 7 -4 
Πρωταθλητές 
"Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016"
π. Χρυσόστομος...
...ο Θοδωρής, υπεύθυνος προβολής των "Θεοπατόρων"...
...ο οποίος και ήταν αδικαιολογήτως απών στα καλύτερα!!!
...ο Δημήτρης...ο επιθετικός μας, ο καλύτερος!!!
...πίσω από τον Δημήτρη, ο Κώστας...σταθερή αξία της ομάδας!!!
...ο Χρήστος, ταλέντο από τα λίγα..
...απών και αυτός στην Κέρκυρα με το σχολείο...
...ο Νικόλας μας, τρίπλα, τσάντα και κοπάνα...
...και αυτός στην Κέρκυρα, έχασε τα καλύτερα!!!
...ο Αστέρης. ...απών μονίμως και αδιαλείπτως...
...τα αδέλφια Κώστας & Δημήτρης...οι βενιαμίν των  "Θεοπατόρων"
ο Δημήτρης ήταν και αυτός στην Κέρκυρα αλλά ήμασταν διαρκώς
 σε απ΄ευθείας σύνδεση... 
...ο Μπάμπης ο τερματοφύλακας μας...και όχι μόνο!!!
Αστείρευτη πηγή ταλέντου, αλλά και γέλιου!!!
...Μπάμπης και πάλι λέμε...
...μεγάλο πειραχτήρι, πήρε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή
 στον πάγκο όπου ήταν και ησύχασε!!!
...ο Νίκος μας... όλα τα λεφτά...
...ο Αλέξανδρος...ο μέγας!!!
...ο Άγγελος μας...πολύ καλός!!!
...και ο  Σάββας, η υπέρτατη δύναμη, η αδιαπέραστη άμυνα μας!!!
...και εδώ ο Ζήσης, η φανέλα με το νούμερο "9"
το μεγάλο αστέρι της ομάδας μας που λόγω υποχρεώσεων έπαιξε μόνο στον τελικό.
Οι "αντίπαλοι" τον φοβούνται, εμείς τον αγαπάμε...
...θα είναι πάντα ένας από τους "Θεοπάτορες" όπου και αν βρίσκεται!!!
Δίνουν τα χέρια με τον Αλέξανδρο...
,,,και εδώ πέρυσι με τον Χρήστο μας!!!
Ο προπονητής μας...φοβερός!!!
Του αξίζουν συγχαρητήρια για την υπέροχη ομάδα που έφτιαξε!!! 
...φεύγοντας από το γήπεδο στεμμένοι Πρωταθλητές...
...selfies στο αμάξι του π. Χρυσοστόμου από τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο,
τα αδέλφια και αναπληρωτές του επίσημου φωτογράφου μας του Θόδωρή...
...και πίσω από το αμάξι των μεγάλων "αντιπάλων" μας,
του Αγίου Γεωργίου της Νέας Ευκαρπίας, για να φυλάμε και τα νώτα μας.
Στις 15 Μαΐου 2016, ΟΙ "ΘΕΟΠΑΤΟΡΕΣ" θα παραλάβουμε το κύπελλο του Πρωταθλήματος από τον Δεσπότη μας στην τελετή λήξης του "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΙΝΙΔΙΑ 2016", και θα πάρουμε την ευλογία του για την επόμενη χρονιά!!!
Πρωταθλητές κατηγορίας Λυκείου
οι "Θεοπάτορες"

TAG