ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ "ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ" ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2012.

Το βίντεο-ανασκόπηση
των "Θεοπατόρων"
του 2012.

Το 2012 ήταν η χρονιά που ξεκίνησε η ποδοσφαιρική ομάδα μας...
...οι σημερινοί Πρωταθλητές του 2015 στο Γυμνάσιο & ίσως, πρώτα ο Θεός,
 οι αυριανοί κυπελλούχοι και νικητές για την κατηγορία του Λυκείου, με την οποία κατεβαίνουνε φέτος στο "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016", 
οι θρυλικοί και αήττητοι μέχρι στιγμής, οι καταπληκτικοί "Θεοπάτορες" μας.
    Έτσι ξεκίνησαν οι "Θεοπάτορες" το 2012, στο Μητροπολιτικό Πρωτάθλημα "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια".
    Στο βίντεο που φτιάξαμε τότε θα δείτε την ποδοσφαιρική ομάδα μας στα σπάργανα της, ένα τσούρμο κατηχητόπουλα του Δημοτικού να παίζουν μπάλα με όποιον τρόπο μπορούσαν τότε, αλλά με όμορφες στολές, με ευγένεια, ήθος και καλούς τρόπους.
    Μεγαλώνοντας αυτά τα ίδια παιδιά, ή τα περισσότερα εξ αυτών, εκτός από κατηχητόπουλα των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, έγιναν και οι Πρωταθλητές της Μητρόπολης μας που είναι σήμερα και φυσικά οι μεγάλοι νικητές της καρδιάς μας.
Η πορεία τους ήταν η εξής:
*Το 2012, πήραν την 16η θέση στην κατηγορία του Δημοτικού, μια θέση διόλου τιμητική, αλλά άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο Πρωτάθλημα με την όμορφη εμφάνιση τους αλλά και με το ήθος με το οποίο και αγωνίστηκαν.
*Το 2013, οι "Θεοπάτορες", ένα χρόνο μεγαλύτεροι πια, πήραν την 6η θέση στην κατηγορία και πάλι του Δημοτικού, διαγωνιζόμενοι με τις άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Μητρόπολης μας, που ήταν σαφώς καλύτερες, ανοίγοντας όμως τον δρόμο για την εξέλιξη που θα ακολουθούσε στις επόμενες χρονιές.
*Το 2014, γυμνασιόπαιδα πλέον όλοι οι "Θεοπάτορες" άγγιξαν την κορυφή παίρνοντας την 2η θέση στην κατηγορία του Γυμνασίου και σηκώνοντας το ασημένιο κύπελλο του Δευτεραθλητή. 
*Το 2015, η 1η θέση στην κατηγορία του Γυμνασίου ήταν δική τους και Πρωταθλητές πια απολαμβάνουν την εκτίμηση και τον θαυμασμό από τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες των Ενοριών που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, αυτό της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια", όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες τους, που είναι πια αδιαμφισβήτητες, αλλά και για τον τρόπο που παίζουν ποδόσφαιρο, το ήθος και την ευγένεια τους, που μας συγκινεί όλους τους Ανθοκηπιώτες και μας κάνουν υπερήφανους, αφού είναι δικά μας παιδιά, τα παιδιά των Αγίων Θεοπάτόρων, από όπου πήραν και το όνομα τους, οι θρυλικοί "Θεοπάτορες"
*Για φέτος, το 2016, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα ανακυρηχθούμε και πάλι Πρωταθλητές, στην κατηγορία του Λυκείου αυτήν την φορά, μια που τα παιδιά μας μεγάλωσαν και τα περισσότερα από αυτά πηγαίνουν στο Λύκειο της Νέας Ευκαρπίας. 
Σε επτά αγωνιστικές οι "Θεοπάτορες" παραμένουν αήττητοι έχοντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες.
    Μένει μόνο μια αγωνιστική, η 8η και τελευταία, που θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, όπου οι "Θεοπάτορες" θα αγωνιστούν στις 5.00 το απόγευμα με την άλλη Ενορία της Νέας Ευκαρπίας, αυτή του Αγίου Γεωργίου, όπου η έκβαση του αγώνα αυτού θα ανακηρύξει και τον Πρωταθλητή.
    Βλέπουμε λοιπόν με βάση τις  μέχρι τώρα εξελίξεις, το Μητροπολιτικό ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016", να καταλήγει σε ενοριακή αναμέτρηση, αφού οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας του Λυκείου που συμμετείχαν σε αυτό, να είναι ευκαρπιώτικες.
    Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς... 

  ...καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, 
και σας νικήσει η καλύτερη!!!

TAG