ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2016".

Τρία τα βίντεο, 
30 οι φάσεις μας "παραλίγο" γκολ...
...αποτέλεσμα 1-1. 
Απίστευτο; Δείτε...

Η μπάλα που δεν ήθελε να μπει γκολ...
...δεν εξηγείτε διαφορετικά!!!
Το 2012 ήταν που ξεκινήσαμε να παίρνουμε μέρος στο ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα της Μητρόπολης μας "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια" και από τότε ανελλιπώς συμμετέχουμε μέχρι και την φετινή διοργάνωση του 2016. 
Πέντε συνολικές συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και έχουμε στο ενεργητικό μας ήδη ένα ασημένιο κύπελλο για την θέση του Δευτεραθλητή  το 2014 και ένα χρυσό για την 1η θέση, του νικητή και Πρωταθλητή στη κατηγορία του Γυμνασίου το 2015.
Φέτος, που οι "Θεοπάτορες" μας μεγάλωσαν, συμμετέχουν στην δύσκολη κατηγορία του Λυκείου με σοβαρές προδιαγραφές για να κατακτήσουν πάλι το χρυσό κύπελλο στην κατηγορία τους.
Στο βίντεο που παρακολουθείτε, δέκα από τους δεκαπέντε παίκτες της ομάδας μας, τους "Θεοπάτορες" αγωνίζονται απέναντι από την ομάδα της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Νέας Ευκαρπίας, ένα ενδοενοριακό ντέρμπι για γερά νεύρα μια και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, έχουν προπονητές δύο αδέλφια και όλοι οι παίκτες είναι, είτε αχώριστοι φίλοι, είτε συμμαθητές, ενώ σε μερικές των περιπτώσεων ακόμα και συγγενείς. Καταλαβαίνετε λοιπόν την δυσκολία και το αμφίρροπο του αποτελέσματος. 
Το βιντεάκι μας αυτό περιλαμβάνει τις συνεχόμενες και αποτυχημένες προσπάθειες των "Θεοπατόρων" να βάλουν γκολ στους "αντιπάλους" τους, τις αποκρούσεις, τα δοκάρια και τις αστοχίες μπροστά στο τέρμα τους, που από ένα σημείο και μετά γίνονται κουραστικές και ακατανόητες...σχεδόν προκλητικές!!!
Τελικά ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν οι κυρίαρχοι του γηπέδου δεν καταφέραμε να τους νικήσουμε αλλά τα τελευταία μάλιστα λεπτά μας απέσπασαν την ισοπαλία 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα. 
Απολαύστε τα παιδιά μας 
στα καλύτερα τους!!!

TAG