ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ι.Μ.Ν & Στ "Ενορικά Νεανικά Παιχνίδια 2016"

Αρχίζει το μάτς...
      ...και καλούνται όλοι οι παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, οι Πρωταθλητές πέρυσι στην κατηγορία του Γυμνασίου, πρώτοι και με διαφορά "Θεοπάτορες", νικητές ανάμεσα σε είκοσι και πλέον Ενορίες, να υπερασπίσουν τον τίτλο τους και να διατηρήσουν την πρωτιά τους, να γίνουν οι Πρωταθλητές και το 2016.
      Φέτος τα παιδιά μας μεγάλωσαν και θα διαγωνιστούν στην κατηγορία του Λυκείου. Ξεκίνησαν δειλά-δειλά το 2012 να συμμετάσχουν σε αυτόν τον όμορφο διαγωνισμό, αρχικά στην κατηγορία του Δημοτικού και έχουν φτάσει σήμερα να είναι πρώτοι, οι νικητές και πρωταθλητές, κυπελλούχοι και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της Μητροπόλεως μας...και όχι μόνο!!!
      Έτσι και ορίζουμε το Σάββατο αυτό, 6/2/2016 το μεσημέρι μια συνάντηση όλων των "Θεοπατόρων" για να ανασυνταχθούμε και να δούμε με τον προπονητή μας, τον κο Σάκη Σαμαρίνα και τους νέους βοηθούς του, την καινούργια στρατηγική μας, μιας και τα πράγματα δυσκολεύουν και σοβαρεύουν φέτος στην κατηγορία του Λυκείου.
       Σας περιμένουμε λοιπόν "Θεοπάτορες", αυτό το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία μας για να κάνουμε νέα σχέδια και νέα όνειρα για την φετινή χρονιά, που θα αρχίσει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο με πέρυσι, το γήπεδο "Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης" στους Αμπελόκηπους, με τον καθιερωμένο Αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ Βαρνάβα, κατόπιν την γιορτή της έναρξης του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016" και θα κορυφωθεί με την παρέλαση όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Οι αγωνιστικές δε, θα ξεκινήσουν το επόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 με την 1η αγωνιστική και πάλι στα ίδια γήπεδα που αγωνιστήκαμε και πέρυσι, ενώ αναμένονται και οι κληρώσεις των ομάδων που θα αγωνιστούν. 
Να μην λείψει κανείς...

TAG