ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015

Το νέο μας βίντεο για όλη την χρονιά που πέρασε,
συμπληρωμένο, ανανεωμένο και..τελευταίο!!!

(σας το υπόσχομαι)
      Ήδη έχουμε ανεβάσει δύο βίντεο με την ανασκόπηση της κατηχητικής χρονιάς που πέρασε, και αυτό είναι το τρίτο, το πιο συμπληρωμένο και ας ελπίσουμε το τελικό. 
      Σε αυτό θα παρακολουθήσετε όλες οι δραστηριότητες της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας την κατηχητική χρονιά 2014-2015, που μας πέρασε από την αρχή με την γιορτή της έναρξης της τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και την γιορτή λήξης, το καλοκαίρι του 2015. 
      Μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για τα κατορθώματα και τις δραστηριότητες μας μέσα από αυτό το όμορφο, μικρό 20λεπτο βιντεάκι που ετοίμασε αρχικά ο κος Γιάννης, ο παλιός κατηχητής μας, και αργότερα το συμπλήρωσε δυο φορές ο Θοδωρής μας, που είναι και ο επίσημος παραγωγός των μικρών αυτών ταινιών μας.
      Οι γιορτές μας, οι εκκλησιασμοί, τα παιχνίδια, τα θεατρικά μας, οι εκδρομές, τα πρωταθλήματα, οι διαγωνισμοί, οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις των "Θεοπατόρων", της πρωταθλήτριας ποδοσφαιρικής ομάδας μας, με τις άλλες ομάδες των Ενορίων της Μητροπόλεως μας, οι ρομποτικές ανησυχίες από τους κυπελλούχους ένδοξους "Ρομποπάτορες", της ρομποτικής ομάδας μας, που πάλεψε με 53 ομάδες από όλη την Ελλάδα στο FLL GREECE και πήρε την όγδοη θέση, αλλά και τόσα ακόμα.
      Άν απολαμβάνετε αυτό που βλέπετε, αν σας αρέσει η παρέα μας, τότε μην χάνεται καιρό, ελάτε να γίνεται και εσείς μέλη της κατηχητικής μας ομάδας, ελάτε να ζήσετε μαζί μας την χαρά και την ζεστασιά, που προσφέρει η μεγάλη και ασφαλής αγκαλιά της Εκκλησίας του Χριστού μας και των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, για την νέα κατηχητική χρονιά του 2015-2016, που ήδη άρχισε και αν δεν είναι ίδια με την περσινή, σίγουρα τότε θα είναι καλύτερη.
      Σας περιμένουμε λοιπόν στην ανανεωμένη Ενοριακή Νεανική Εστία μας "Η Ιθάκη", όπως την ονόμασαν τα παιδιά μας, με νέους κατηχητές και κατηχήτριες, αλλά και προπονητές και βοηθούς...και ευχόμαστε από καρδιάς,
Καλή κατηχητική χρονιά
2015-2016!!!
TAG