ΕΙΔΗΣΙΣ: Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

"Θεοπάτορες"
πρώτοι & αήττητοι, 
...απλά καταπληκτικοί!!! 
     Φθάνει το Πρωτάθλημα στο τέλος του. Ήμαστε στην έβδομη και τελευταία αγωνιστική του, αλλά ήμαστε και πρώτοι με διαφορά, όπως βλέπετε και στον πίνακα της κατάταξης, στον όμιλο της κατηγορίας μας.
     Ο "αντίπαλος" μας σε αυτήν την αγωνιστική είναι η Ενορία του Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Α΄, που όμως δεν προβλέπετε να δημιουργήσει στους αήττητους μέχρι το τέλος "Θεοπάτορες", ιδιαίτερο πρόβλημα μια και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Όμως δεν είναι σωστό να υποτιμούμε καμία ομάδα, απλά εμείς θα αγωνιστούμε όπως πάντα και όπως ξέρουμε, για να φέρουμε για την Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
     Οπότε ερχόμαστε το Σάββατο 9 Μαίου στην εκκλησία στην 1.00 το μεσημέρι (προσοχή μην μπερδευτείτε, ο αγώνας μας θα γίνει νωρίς, στις 2.00 το μεσημέρι)  με τις στολές και τις τσάντες μας, κάνουμε με την άνεση μας το μάθημα και στις 1.30 ξεκινάμε για το γήπεδο για να νικήσουμε και την τελευταία ομάδα της κατηγορίας μας, αυτήν του Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Α', έναν αγώνα χωρίς όμως  ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον δικό μας όμιλο, αφού όλων η προσοχή θα είναι στο ντέρμπι του άλλου ομίλου, μεταξύ του Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου και της Αναλήψεως του Κυρίου Πολίχνης. 
      Στον τελικό του Πρωταθλήματος θα οδηγηθούν το άλλο Σάββατο 16 Μαΐου, ο πρώτος του δικού μας ομίλου, οι "Θεοπάτορες" δηλαδή, σύμφωνα με τα ως τώρα προγνωστικά, με τον νικητή της αναμέτρησης του αγώνα μεταξύ της πρώτης μέχρι στιγμής ομάδας στην κατάταξη του ομίλου του, της ομάδας του Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου δηλαδή, και της δεύτερης στην ίδια κατηγορία, την εξίσου πολύ καλή ομάδα της Αναλήψεως του Κυρίου Πολίχνης, ένα ντέρμπι που θα κάψει καρδιές. Εμείς απλά θα παρατηρούμε τις εξελίξεις και θα αγωνιστούμε με τον νικητή, όποιος και αν είναι αυτός.  
Καλή επιτυχία σε όλους
 και ας νικήσει ο καλύτερος!!!
*περισσότερα στοιχεία για το πρόγραμμα, την βαθμολογία ή την κατάταξη των ομάδων που συμμετέχουν στο "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2015" θα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.enoriakapaixnidia.gr
*όμως για πιπεράτα σχόλια, άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο από όλες τις αγωνιστικές και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, μόνο στην δική μας ιστοσελίδα της Νεότητας της Ενορίας μας: www.enetheopatoron.blogspot.gr 
VathB-6
TAG