ΕΙΔΗΣΙΣ: Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Τέρμα η ξεκούραση!!!
     Το Σάββατο 25η Απριλίου 2015, αρχίζει και πάλι το Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2015" μετά από την μικρή διακοπή για τις πασχαλινές διακοπές των μαθητών.
     Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας μας και της Νεανικής Εστίας της, οι ένδοξοι και τιμημένοι "Θεοπάτορες", η Δευτεραθλήτρια του περσινού Πρωταθλήματος, η οποία και επαξίως εκπροσωπεί την Ενορία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε αυτήν την αγωνιστική θα κλιθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, την περσινή Πρωταθλήτρια της κατηγορίας όπου ανήκουμε, ένας αγώνας δύσκολος και αμφίρροπος, ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο "Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης" των Αμπελοκήπων, στις 4.00 μ.μ.
     Η αγωνιστική αυτή είναι καθοριστική για το Πρωτάθλημα, μια και ο νικητής πιθανότατα θα είναι και ο φετινός Πρωταθλητής για την κατηγορία του Γυμνασίου. Αυτήν την στιγμή οι "Θεοπάτορες" ισοβαθμούν και έτσι μοιράζονται την 1η θέση με την ομάδα του Ασβεστοχωρίου.
     Οπότε ερχόμαστε όλοι στην εκκλησία στις 3.00 το μεσημέρι, κάνουμε το μάθημα μας και κατόπιν φεύγουμε για το γήπεδο, όπου αν όλα πάνε καλά θα νικήσουμε, μια και φέτος η ομάδα μας είναι η καλύτερη από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα. 

Έχουμε την καλύτερη ομάδα, 
δεν μένει παρά να το αποδείξουμε αύριο
στο γήπεδο!!!
TAG