ΤΑ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ.

Οι πιο γλυκές ευχές του κόσμου!!!
     Τα παιδιά των κατηχητικών μας δεν ξέχασαν την ονομαστική εορτή των εφημερίων του ναού, Χρυσόστομοι και οι δύο, και έτσι το Σάββατο 15η του Νοέμβρη, στις κατηχητικές συνάξεις τους, εξέφρασαν την αγάπη τους με τον πιο γλυκό τρόπο που υπάρχει...το τραγούδι.
     Από νωρίς το πρωΐ, που άρχισαν να μαζεύονται τα παιδιά στην εκκλησία μας, σχεδίαζαν με τις κατηχήτριες τους την έκπληξη που θα ετοίμαζαν για τους πατέρες του ναού και έκαναν πρόβα τα τραγούδια τους, αλλά και έφτιαχναν το δώρο τους για τους δύο εορτάζοντες ιερείς μας, μια όμορφη χειροποίητη κορνίζα με τον Άγιο τους, τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, με τις ευχές τους γραμμένες στο κάτω μέρος της...
"π. Χρυσόστομε Χρόνια Πολλά" 
Κατηχητικό 13/11/2014
...και από πίσω γραμμένο το τραγούδι τους... το πιο γλυκό τραγούδι στον κόσμο...
*
*
*

...τραγουδισμένο από τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο, τα δικά μας παιδιά!!!
     Μαζεύτηκαν το μεσημεράκι συνωμοτικά τα κορίτσια της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας στο εντευκτήριο τους και με τις υποδείξεις των κατηχητριών τους στήθηκαν στις σκάλες του, ενώ κάποιο από τα παιδιά πήρε στο γραφείο του ιερέως του π. Χρυσοστόμου Τελίδη να τον καλέσει μέσα στην αίθουσα. Μόλις ξεπρόβαλε στην πόρτα άρχισαν το τραγούδι τους, ενώ αυτός συγκινημένος μοίρασε τα γλυκά που είχε φέρει για να κεράσει "τα παιδιά του" όπως συχνά πυκνά αποκαλεί τα κατηχητόπουλα των Αγίων Θεοπατόρων.
     Στο τέλος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους κατηχητές τους για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που του χαρίζουν με την παρουσία τους κάθε Σάββατο, αλλά και για τις γλυκές ευχές τους, που βγαίνουν αβίαστα μέσα από την ψυχή τους. Ευχαρίστησε και τους γονείς που βρισκόταν εκεί για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, αλλά και τα λιγοστά αγόρια του κατηχητικού μας, από την ομάδα Ρομποτικής, ή αυτά του Ενοριακού Φροντιστηρίου μας, ή αυτά που απλώς ήρθαν λίγο νωρίτερα για να παίξουν με του ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουμε στην αίθουσα τους, αφού η συνάντηση τους θα άρχιζε λίγο αργότερα.
Και του χρόνου πατέρες 
να έχουμε την ευχή σας!!! 
TAG