Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015.

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ.
2014-2015
     Μαζευτήκαμε τα παιδιά από όλες τις βαθμίδες των κατηχητικών μας σχολείων για την γιορτή της λήξης της κατηχητικής χρονιάς, το Σάββατο 31 του Μαΐου και αφού πρώτα προσευχηθήκαμε νωρίς το πρωΐ στην Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο π. Χρυσόστομος Τελίδης ειδικά για εμάς, κατόπιν κάναμε την γιορτή μας μέσα στον ναό που για λίγο τον μετατρέψαμε σε θεατρική αίθουσα, με σκετς, τραγούδια και προβολή βίντεο και μετά ξεχυθήκαμε στο προαύλιο της εκκλησιάς μας για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως.
      Το μεσημέρι κουρασμένοι και πεινασμένοι όλοι από το πολύ παιχνίδι, με τον χτύπο από το καμπανάκι του παρεκκλησιού μας, σινιάλο πως το φαγητό ήταν έτοιμο και σερβιρισμένο, ανεβήκαμε τροχαδόν τις σκάλες του νεόχτιστου ναού μας και στο χώρο όπου μελλοντικά θα είναι ο νάρθηκας του και που εμείς τον μετατρέψαμε σε τραπεζαρία για χάρη των παιδιών μας, φάγαμε το πλούσιο μεσημεριανό που μας ετοίμασαν τα μεγαλύτερα παιδιά του κατηχητικού μας παίρνοντας δυνάμεις για να συνεχίσουμε το παιχνίδι που τελικά κατέληξε στον αγαπημένο μας επίλογο...το μπουγέλωμα.
      Βρεγμένους, ταλαιπωρημένους  και κουρασμένους μας βρήκε ο φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του ναού μας, στα σκαλιά της εκκλησιάς μας...και να το αποτέλεσμα.
      Από αυτές τις φωτογραφίες της λήξης των κατηχητικών μας διαλέξαμε την καταλληλότερη για την αφίσα της νέας κατηχητικής χρονιάς, την οποία και με καμάρι σας παρουσιάζουμε σήμερα, καλώντας σας με αυτόν τον τρόπο να έρθετε και εσείς μαζί μας στην μεγάλη, όμορφη και ζωντανή παρέα των κατηχητικών σχολείων μας.
Σας περιμένουμε ...
TAG