ΕΝ΄ΟΨΕΙ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Ν & Στ.




Ένας δύσκολος αγώνας...

      ...θα είναι αυτός της 4ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Μητρόπολης μας, με "αντίπαλο" μας την πολύ καλή ομάδα της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, το Σάββατο 5η Απριλίου στις 4.00 το απόγευμα.

       Όμως και η δική μας ομάδα, των Αγίων Θεοπατόρων των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας δεν πάει πίσω, μια και έχει Αγίους προστάτες της τον Ιωακείμ και την Άννα, αφού έχει προετοιμαστεί και προπονηθεί κατάλληλα, έχει τον πιο καλό προπονητή, τον κον 
Σάκη, έχει όρεξη για νίκη και καλό ποδόσφαιρο, έχει τον ιερέα της, τον π. Χρυσόστομο να είναι πάντα κοντά στα παιδιά της ομάδας του και να τα ευλογεί...

... όμως έχει φέτος και τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για παίχτες, τον Αστέριο και τον Φώτη για τερματοφύλακες, τον Δημήτρη και τον Νίκο για επιθετικούς, τους αδελφούς Δημήτρη και τον Κώστα, αλλά και τον Γιάννη, τις νέες μεταγραφές της ομάδας μας με μεγάλες προοπτικές, τον άλλο Δημήτρη μας και τον Παναγιώτη, σπουδαίους μπαλαδόρους, τον Κώστα και τον Σάββα παλαίμαχους στην ομάδα μας και σταθερές αξίες της (Κώστα περαστικά μόλις έμαθα για το ατύχημα σου, θα είμαστε όμως μαζί αύριο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα από τις κερκίδες) και τον Χρήστο μας, που λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε στην 3η αγωνιστική (Χρήστο περαστικά και σε σένα, αύριο όμως σε περιμένουμε γιατί είναι δύσκολος ο αγώνας) έχει και τα πιο καλά παιδιά, μέσα και έξω από τα γήπεδα, έχει και τους πιο δυνατούς φιλάθλους, την πιο γερή κερκίδα, τους γονείς, φίλους και "θαυμαστές" στους αγώνες τους, έχει την αγάπη του Θεού και αφού έχει Αυτήν τίποτε άλλο δεν χρειάζεται και τίποτε δεν φοβάται.

      
 Τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας να βρίσκονται στην εκκλησία μας όσο το δυνατόν νωρίτερα και σίγουρα πριν τις 2.00 το μεσημέρι, γιατί πριν φύγουμε έχουμε Εξομολόγηση στον ναό, (όπου θα έχει προτεραιότητα η ποδοσφαιρική μας ομάδα) αφού πλησιάζει το Άγιο Πάσχα και πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για τα Θεία Πάθη του Χριστού μας αλλά και για την Ανάσταση Του. 

Το Σάββατο 5 του Απρίλη άλλη μια ένδοξη και σίγουρη νίκη μας περιμένει...
...όμως μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτήν. 
Δεν μπορούμε να ζήσουμε όμως χωρίς τα κατηχητικά μας,
 την ωραία εκκλησιά μας και τον Ιδρυτή της, τον Χριστό!!!

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!
TAG