Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ...

Φωτογραφία του χρήστη Ρομποπάτορες Θεοπατόρων.        ...ΘΑ ΄ΡΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

      Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ.
Φωτογραφία του χρήστη Ρομποπάτορες Θεοπατόρων.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 4.30 ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MEDITERANEAN COSMOS ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΡΟΜΠΟΠΑΤΟΡΕΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
Φωτογραφία
Φωτογραφία του χρήστη Ρομποπάτορες Θεοπατόρων.     ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ, "ΟΙ ΡΟΜΠΟΠΑΤΟΡΕΣ" ΜΑΣ, ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.
Φωτογραφία
     ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
Φωτογραφία     Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΧΥΜΟΙ.
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΜΕ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ,
π.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΕΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου